Szolgáltatásaink

Ágoston Hotel - Pécs szívében

Szobák, Árak, Szállodánkban 1 ágyas, 2 ágyas, franciaágyas, 3 ágyas és 4 ágyas szobák találhatóak, összesen 40 főre. A szobák árát és az éttermi fogyasztást üdülési csekkel és Széchenyi Pihenőkártyával (SZÉP kártyával) is rendezheti.Összesen 14 klimatizált szoba áll kedves vendégeink rendelkezésére. Kettő, három, illetve négy ágyas szobáinkban nyugodt pihenés várja a kikapcsolódni vágyókat. A nagyobb kényelemről, gyógymatracaink gondoskodnak. Kisgyermekek részére kiságyat, babakádat és etetőszéket biztosítunk. Ha a pihenés mellett a munkára is időt szánna, foglalja le konferenciatermünket!

Kényelem

Portaszolgálatunk 0-24 óráig áll ideérkező vendégeink rendelkezésére. Zárt parkolónk térítésmentesen vehető igénybe. Kerékpárral illetve motorral érkező vendégeink is nálunk 100%-ig biztonságban tudhatják járművüket pihenésük ideje alatt. A pihenés zavartalansága miatt, igen fontos, hogy a pécsi szállás biztonságos is legyen. Recepciós kollégáink segítenek eligazodni szabadidős programjaik megszervezésében, igény szerint beszerezzük színház-illetve koncert jegyét. A hotel Pécs belvárosában helyezkedik el, így a programok is elérhető távolságba kerülnek.

0
Szobák száma
0
Férőhelyek
0
Konferenciaterem kapacitása

Bor és különleges sajtok

Good Services
Tourists
Satisfaction

Családi vacsorák

Éttermünk tökéletes helyszíne lehet családi vacsoráknak, diplomaosztó ünnepségeknek, baráti összejöveteleknek. Több catering parnerünk által különböző nemzetek teljes ételválasztékát tudjuk kínálni kedves vendégeinknek.

0
Szobák száma
0
Férőhelyek
0
Konferenciaterem kapacitása

Családi esküvők rendezése

Rendezvény termünk 40 fő befogadására alkalmas, mely hangulatos családi esküvők helyszíne lehet. Tapasztalattal rendelkezünk menyasszonyi öltöztetés és kellékei, nászéjjszakai dekoráció és egyéb az esküvővel kapcsolatos előkészületekben. A kedves vendégeink igényeit a legmesszebb menőkig igyekszünk teljesíteni. Kérjük lépcsen kapcsolatba velünk és kérje részletes tájékoztatásunkat. Legyen ez a nap feledhetetlen Önnek és kedves családjának!

Good Services
Tourists
Satisfaction