Ágoston Hírek

Segítség - kárpátaljai menekülteknek!

Hotelünk Pécsett

A 2022 február végén kitört háborúban mindenki csak veszíthet! A kárpátaljai magyar testvéreink elvesztik otthonaikat, megélhetésüket, hozzátartozóikat. Hotelünk azonnal felajánlotta segítségét a menekültek számára. Reméljük mihamarabb vége a háborúnak és honfitársaink vissza tudnak térni otthonaikba. Addig is mindent megteszünk, hogy jól érezzék magukat nálunk. Segítsünk együtt a rászorulókon!

A City Hotel Ágoston hívja és várja a partnereket, akik szívesen segítenének

A lakhatással kapcsolatos részletekért forduljon hozzánk bizalommal! Segítsünk együtt!

Tanulj és lakj hotelban Pécs belvárosában!

Hotelünk Pécsett

Hotelünk megnyitotta kapuit a magyar és nemzetközi diákság előtt! Kényelmes szobák, konyha, étterem, közösségi helyiség áll lakóink rendelkezésére, hogy csak a tanulásra tudjanak koncentrálni!

A City Hotel Ágoston Pécsett 2021-2022 tanévben várja a hallgatókat.

A foglalással kapcsolatos részletekért forduljon hozzánk bizalommal! Hotelünk Pécsett szeretettel várja a lakóink családtagjait is látogatóba, speciális kedvezményekkel.

Saját nutrigenomika kutatás-fejlesztési projekt

Hotelünk Pécsett

A gyógyturizmus Magyarországon, de az egész világon a turizmus vezető ágazatává vált. A gyógyulás vagy rehabilitáció reményében az emberek akár kontinensek között is képesek utazni, és sokszor az anyagi szempontok nem első rangúak. Jelen projektünkben az egészségturizmus iparágához kapcsolódva egy olyan új szolgáltatást szeretnénk kifejleszteni, mely a legmodernebb molekuláris biológiai technológiákat ötvözi az orvosi szakma által hosszú évek óta ismert és elismert tradicionális gyógyvizes ivókúra eredményeivel.

A City Hotel Ágoston nutrigenomikai

eredményeit folyamatosan nyomon követhetik a projekt oldalán.