+36 06 72 510 496, +36 20 288 6688
Ágoston Blog

Fedezze fel Baranyát, foglaljon hozzá szállást Pécs belvárosában!

Hotel Pécs

Hazánkban számos gyönyörű tájegység és látnivalókkal, programokkal teli város található, amelyeket érdemes bejárni. Nem szabad kihagyni a Horvátországgal szomszédos Baranya megyét sem, amelyhez szállásunk Pécs belvárosában kiváló kiindulópontot jelent.

A Villányi borvidék bebarangolása például nem csak borrajongóknak érdekes, hiszen a szőlőföldek között sétálgatva nagyszerű látvány tárul az ember szeme elé. Érdemes egy nagy sétát tenni Villányban, Harkányban, de a Siklósi vár felfedezése is nagyszerű program. Ha valaki a passzív pihenés híve, akkor a Harkányi Termálfürdő jelenti a tökéletes választást. Szállásunk Pécs belvárosában ideális kiindulópont akkor is, ha valaki észak felé venné az irányt, például Orfűre vagy esetleg kirándulna egyet a gyönyörű színekbe öltözött, őszi Mecsekben.

Úgy döntött, hogy a következő úti célja Baranya megye lesz? Szüksége lenne ehhez egy kényelmes szállásra Pécs belvárosában, ahol kipihenheti a nap fáradalmait? Mi szeretettel várjuk Önt, a foglalással kapcsolatos részletekért keressen minket bizalommal!

Hotelünk Pécsett szeretettel várja a turizmus rajongóit is!

Hotel Pécs

Pécs hazánk ötödik legnagyobb városa, az UNESCO világörökség része, gazdag történelmi múlttal és számtalan látnivalóval. 2010-ben Európa kulturális fővárosa is volt ez a gyönyörű építészettel és mediterrán hangulattal rendelkező város. Hotelünk Pécs központi részén található, ahonnan minden nevezetesség könnyen megközelíthető. Nézzük, miket érdemes megtekinteniük az idelátogatóknak!

Ha Hotelünkből Pécsett a belváros felé indul, hamarosan a gyönyörű Széchényi téren találja magát. Ez az igazi központ, közepén a Szentháromság szoborral, ami a pestisjárvány áldozatainak állít emléket. Mögötte a Gázi Kászim pasa dzsámiját láthatjuk. A téren van a Városháza, a Megyeháza, a Zsolnay-kút, Hunyadi János bronz lovas szobra, valamint az Irgalmas-rendi templom is. Picit tovább haladva a Bazilika tárul elénk, ami a város jelképe is. Mellette a kör alaprajzú bástya, a Barbakán látható. Érdemes elmenni a Zsolnay Kulturális Negyedbe, a Postapalotához, valamint a Zsinagógához is. Kis kirándulással gyönyörű kilátás tekinthető meg a TV toronyból.

Felkeltettük érdeklődését? Fedezze fel Ön is hazánk egyik legszebb városát, foglaljon szállást hotelünkben Pécsett!