Ágoston Csomagajánlatok

Visszajövünk! Csomagajánlat

Hotelünk Pécsett

Két éjszaka, két fő részére, bőséges büféreggelivel, ingyenes zárt parkolási lehetőség, welcome-drink, meglepetés ajándék,és még sok minden más csak 24 000 Ft Hétvégi és ünnepnapi felár 1500 Ft/fő/éj (IFA külön fizetendő)

Az Ágoston Hotel Pécsett, 2020 júniustól, biztonságban, a hatályos szabályozásnak megfelelően, újra várja visszatérő és új vendégeit. Kényelmes, jól felszerelt szobákkal biztosítjuk a zavartalan pihenést. Töltsön nálunk néhány napot, nem fogja megbánni. A koronavírus helyzet elmúlt, a város újraéled, nyitnak ki a jobbnál jobb éttermek és bárok, a koncertek újra indulnak és a kultúrális látnivalók is újra nyitják kapuikat. Hotelünkben Pécsett mindenki feltöltődhet, hogy aztán újult erővel vághasson bele az őszbe! Pécs városa minden évszakban, így nyáron is nagyon hangulatos, érdemes nagyokat sétálni a friss levegőn, de a környék számos kirándulási lehetőséggel is kecsegtet.

A foglalással kapcsolatos részletekért forduljon hozzánk bizalommal! Hotelünk Pécsett szeretettel várja Önt és családját 2020-ban is, válasszon minket a pihenéshez!

PÉCS Nyitva! Csomagajánlat

Hotelünk Pécsett

Exlúzív csomagajánlat, két éjszaka, két fő részére, bőséges büféreggelivel, ingyenes zárt parkolási lehetőség, welcome-drink, légkondícionált szobában és belépőjegy 2 fő részére TV-torony kilátójába, és két főre szóló pisztrángvacsora a felhők felett, a pécsi TV-torony éttermében! csak 29 990 Ft Hétvégi és ünnepnapi felár 1000 Ft/fő/éj.

Az Ágoston Hotel, várja Önt! Ezt a napot, nem fogja megbánni. A koronavírus helyzet után várja a mediterrán kultúra városa! Pécs városa minden évszakban, így nyáron is nagyon hangulatos, érdemes nagyokat sétálni a friss levegőn, de a környék számos kirándulási lehetőséggel is kecsegtet.

A foglalással kapcsolatos részletekért forduljon hozzánk bizalommal! Hotelünk Pécsett szeretettel várja Önt és családját 2020-ban is, válasszon minket a pihenéshez!